Spoločnosť Daikin oslavuje 100 rokov !

Spoločnosť Daikin Industries, Ltd. je jedným z popredných svetových výrobcov klimatizačných a tepelných čerpadiel. Sídli v Osake, Japonsko, a od svojho založenia v roku 1924 sa stala symbolem inovácie a excelentnosti v oblasti klimatizačných technológií.

daikin-fabrika

Daikin je známy svojím zameraním na výskum a vývoj, pričom investuje veľké množstvo zdrojov do vytvárania pokročilých a energeticky účinných produktov. Ich technológie sú navrhnuté tak, aby poskytovali optimálne pohodlie a efektívnosť, zatiaľ čo minimalizujú vplyv na životné prostredie.

Výrobný portfólio spoločnosti Daikin zahŕňa rôzne typy klimatizačných jednotiek, tepelných čerpadiel, ventilátorov a ďalších produktov pre domácnosti, obchodné budovy, priemyselné zariadenia a iné aplikácie. Ich produkty sú distribuované po celom svete a využívané miliónmi zákazníkov v rôznych odvetviach.

Okrem toho, že sa zaoberá výrobou kvalitných produktov, Daikin sa angažuje aj v spoločensky zodpovedných iniciatívach a snahách o udržateľný rozvoj. Snažia sa minimalizovať svoj ekologický odtlačok a prispievať k ochrane životného prostredia prostredníctvom svojich výrobkov a podporných programov.

Svojou dlhodobou prítomnosťou na trhu a neustálym úsilím o inovácie si Daikin vybudoval pevnú pozíciu ako líder v oblasti klimatizačných technológií. S ich záväzkom k excelentnosti a udržateľnosti môžeme očakávať, že budú naďalej formovať budúcnosť klimatizačného priemyslu a prispievať k lepšiemu svetu.